Uutiset

16. 2CV-ystävien maailmankokous, 26. - 31. heinäkuuta 2005

Vuonna 2005, Iso-Britannia tulee isännöimään 16. kansainvälistä 2CV-ystävien maailmankokousta.

Kokouspaikaksi on valittu Floors Castle (Floorsin linna) Kelsossa Skotlannissa aivan Englannin rajan tuntumassa. Floors Castle on Skotlannin suurin asuttu linna ja Roxburghe’n perheen koti. Paikalla on aikoinaan sijainnut myös kuninkaallinen luostari.

Kokouksen toiminnot sijoitetaan linnan ja Tweed-joen väliin jäävälle 40 hehtaarin tasaiselle niitylle vain muutaman sadan metrin etäisyydelle Kelson kaupungista. Kelsosta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut; supermarketit, pikkupuodit, korjaamot ja perinteiset pubit ovat alle 1 km etäisyydellä.

Kokouspaikkaa ympäröivä Skotlannin rajaseutu on lähellä Edinburghia, Hadrianuksen valleja ja Lindisfarnen pyhää saarta sekä sitä kaunista maisemaa, josta Skotlanti tunnetaan.

Miitingin kuudelle päivälle olemme suunnitelleet tiiviin ohjelmapaketin, joka sisältää mm. maastoajonäytöksen, englantilaisten Citroën-erikoismallien museon ja retken viskitislaamoon. Iltaisin isossa teltassa on musiikkiesityksiä ja muuta viihdettä, mutta paikalle järjestämme myös tiloja erityistarpeisiin. Esimerkiksi pelkästään seurustelulle ja ystävien tapaamiselle pyhitetään oma teltta, jossa ei soiteta musiikkia.

Osallistujia tulee palvelemaan myös valtava määrä erilaisia pisteitä näläntunteen tyydyttämiseen - kaikkea salaateista pizzaan ja tietenkin "fish and chipsiä" sekä paikallista "haggis"-herkkua.

Kokouksen jälkeen, ja kenties jo ennenkin, järjestämme opastettuja raideja esitelläksemme sinulle tätä mahtavaa Britannian osaa.

Jos ilmoittaudut kokoukseen ennen vuoden 2004 loppua, takaamme sinulle vähintään 25 euron alennuksen siitä normaalista osallistumishinnasta, joka maksetaan saapuessa.

Lisätietoja ja uutisia internet-osoitteesta http://www.2cvgb.com
Valokuvia Italian maailmankokouksesta ja EuroCitro 2003-tapahtumasta

WWW-osoitteesta

löytyy linkkikokoelma Italian maailmankokouksesta kertyneistä valokuvista.

Osoitteessa

taasen löytyy linkkejä ja kuvia EuroCitro 2003-tapahtumasta. Kuvamateriaalia on runsaasti, joten erityisesti modeemikäyttäjille voi tulla odotusaika pitkäksi.
Copyright 2005 Suomen 2CV-Kilta ry.